top of page
  • travelvisadk

Legalisering/Apostille

Opdateret: 9. sep. 2021


Når dokumenter skal bruges i udlandet kræver det ofte både stempler fra udenrigsministeriet og evt. fra landets repræsentant i Danmark.


Hos TravelVisa kan vi både undersøge hvilke stempler du skal bruge og få dem stemplet.KLIK HER FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD


Apostille hos udenrigsministeriet

Bestil en apostille og/eller en legalisering på dine dokumenter efter oversættelse hos TravelVisa og lad os klare besværet for dig.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Travel Visa assistere i forbindelse med at få apostille og legalisering på dine dokumenter hos udenrigsministeriet og på ambassader. Så behøver du ikke selv møde op derinde.

Hvornår skal man bruge en apostille og en legalisering?

En apostille og en legalisering på ambassaden kan være nødvendig i forbindelse med dokumenter til brug i f.eks. udlandet. Dette kunne være: fuldmagter, kontrakter, vielsesattester, eksamensbeviser, eksport dokumenter eller andre dokumenter der skal anvendes i en officiel sammenhæng.


Det kan være indviklet at finde ud af hvornår man skal bruge hvilke stempler, og i hvilken rækkefølge dette skal udføres. Slip derfor for alt besværet og lad TravelVisa klare det for dig.


Kontakt os på +45 71 99 98 81 eller KLIK HER FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD


0 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page